Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Αετός - Κόντρα στον άνεμο και στις καταιγίδες... Ζαγορά - Πηλίου


Ο χρήστης INature είναι με την Evelyn González και 3 ακόμη.
Againsts the wind.

Ενάντια τον άνεμο.


Βαθμολογήστε αυτή τη μετάφραση

**********



Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουν 2018


Ζαγορά 16/ 6/ 2018 βράδυ

***

Απόψε ό ορίζων μαίνεται και βρυχάται προτρέπων …… επιμόνως …… προς τον θαυμασμόν τής μεγαλοσύνης τού θεού . ( 16/6/2018 ώρα 1,13΄ )

YOUTUBE.COM
Καταιγίδα

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε
Σχόλια
Γιάννης Πρίγκος Το συγκεκριμένο βίντεο το ανέβασα κατευθείαν στο facebook και μού αφαίρεσε τον ήχο με την εξής δικαιολογία .
Το Facebook καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας όλων. Επομένως, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμ
ε ότι το βίντεό σας περιέχει υλικό για το οποίο μπορεί να μην έχετε τα σχετικά δικαιώματα χρήσης.

Το βίντεό σας έχει μπλοκαριστεί επειδή μπορεί να περιέχει 47 δευτερόλεπτα από μουσική, ήχο ή βίντεο που μπορεί να ανήκει στον κάτοχο, UMG.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε:
• Να διαγραφεί το βίντεο αν δεν έχετε τα δικαιώματα για τη χρήση όλου του περιεχομένου που περιλαμβάνει. Ο λογαριασμός σας δεν θα επηρεαστεί.
• Υποβάλετε αίτημα αμφισβήτησης αν πιστεύετε ότι έχει γίνει λάθος και είστε βέβαιοι ότι έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για τη χρήση όλου του μουσικού περιεχομένου στο βίντεό σας. Για να επαναφέρετε τον ήχο του βίντεο, πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για τη χρήση αυτής της μουσικής παντού. Ενδέχεται να χρειαστεί να υποβάλετε επιτυχή αιτήματα αμφισβήτησης για άλλες αξιώσεις κατοχής του περιεχομένου.
Στην συνέχεια αναγκάστηκα να το διαγράψω και να το ανεβάσω στο Youtube . Ωραία πάμε

Διαχείριση


Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ημέρα

**************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου