Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ευχαριστούμε οικογενειακώς, ΘΕΡΜΑ, την εφημερίδα Θεσσαλία!

Ευχαριστούμε οικογενειακώς, ΘΕΡΜΑ, την εφημερίδα Θεσσαλία και τον δημοσιογράφο Χριστόφορο Σεμέργελη, που παρευρέθηκε κοντά στην χαρά μας, (μαζί με την γυναίκα του Χρύσα, νιόπατροι και τα παιδιά, να ζήσουν και πολλούς απογόνους), για την ΤΙΜΗ και τις Ευχές!

Γάμος - ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Θεσσαλία 17/10/18)

***



***


1 σχόλιο:

  1. Υγ. Ναι, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αυτός ο γάμος, (δεν έχουν σταματήσει τα τηλέφωνα), γιατί ενώθηκαν έθιμα Πηλίου και νησιών, ήρθε πολύς κόσμος απ' όλα τα μέρη της Ελλάδος, ακόμα κι απ' το εξωτερικό, υπήρχε πολλή αγάπη και συγκίνηση απ' όλους, γι' αυτό το "αντάμωμα", (μακάρι να μπορούσα να καλέσω κι εγώ, ΟΛΟ το χωριό, μα ο γάμος ήταν της κόρης μου, κι όχι δικός μου, ήταν περιορισμένος ο κύκλος) ήταν, ναι, όλα απλά και αυθόρμητα, (παρόλο τον προγραμματισμό που απαιτούνταν, ως ένα σημείο) φίλοι και συγγενείς, αγαπάμε τα παιδιά, αγαπάμε Ζαγορά, και Πήλιο, τώρα τ' αγαπήσαν κι άλλοι, κι όχι αδίκως!

    Υγεία και Ευτυχία, ευχόμαστε, σε ΟΛΑ τα παιδιά του κόσμου και στις οικογένειές τους! (Όχι μόνο στο χωριό, στους γνωστούς μας και στους Έλληνες, αλλά σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!)



    Μάνα είμαι, είχα κι ένα κουσούρι γραφής, τό' χω "κοιμήσει", αν ξυπνήσει... δεν θα μου φτάσουν τόμοι... για να περιγράψω πως ένιωσα... "στου παιδιού μου τη χαρά", σε μια Πατρίδα... που τόσο πολύ στερήθηκα, κι ας μένω τόσο κοντά!

    Θεώρησα ΤΙΜΗ το όνειρο του γαμπρού μου να γίνει ο γάμος Εκεί, στον Άι- Γιώργη, Ζαγοράς, Μεγάλη η Χάρη ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ, και παρ' όλες τις δυσκολίες που συνάντησα, γιατί δεν μένω εκεί, ήταν η πλημμύρα του χειμώνα και τα απομεινάρια της... ήταν η συγκομιδή των μήλων και δεν έβρισκα εργάτη ή γυναίκα να με βοηθήσει , ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΩ που μ' αξίωσε να σταθώ όρθια και να ανταπεξέλθω (όσο γίνεται), σ' Αυτές τις Ιερές, μα και τόσο Σημαντικές στιγμές των παιδιών μου!

    ...Ναι, γιατί τώρα, έχω τρία παιδιά!

    Μια κόρη Λένα και δυο γιους, Τασάδες!



    Να είστε ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!



    Υγ. 2. Ευχαριστώ ιδιαίτερα κάποια άτομα που με βοήθησαν στις δουλειές, (ξέρουν ποια είναι, δεν θα ονοματίσω, επιφυλάσσομαι), εκεί που οργανικά είχα λυγίσει... και ο χρόνος έτρεχε, πολύ πριν από μένα....





    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, γενικά, ΟΛΟΥΣ, για τις ΕΥΧΕΣ, είτε ειπώθηκαν από κοντά, είτε με άλλους τρόπους.

    Υγ. 3. Είπα δεν θα επανέλθω με προσωπικά, δεν είμαστε διάσημοι, δεν διαφημίζουμε, ούτε πουλάμε κάτι, δεν είναι θέμα προβολής η ανάρτηση, μα... εφόσον έχω blog, ήταν ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ να ευχαριστήσω, την ΤΙΜΗ και την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ της τοπικής μας εφημερίδας, Θεσσαλίας!



    Αυτά, απ' την πολυλογού μάνα...

    Και στα δικά σας οι ελεύθεροι! Μια απόφαση είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή