Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Φιλοζωικη Ομαδα Βολου



Φιλοζωικη Ομαδα Βολου

Προς ενημερωση των φιλων της σελίδας μας:
Πριν μερικους μηνες οι λιγοστοι εθελοντες της ΦΙ.Ο.Β τρεχαμε πανικοβλητοι για να τακτοποιησουμε τα 35 αδεσποτακια που φροντιζαμε στο πεδιον του Αρεως, αφου αυτο θα "εκλεινε" για τους εθελοντες.Καναμε συνεχεις εκκλήσεις για να βρεθει ενα μερος να στεγασουμε αυτες τις ψυχες ,πολλα τα εμποδια και με ενα δικαστηριο να εκκρεμει στην πλατη μας για το παρανομο κατάλυμα στο πεδιον του Αρεως.Παρολα αυτά,η θεληση μας μεγαλη για να σωσουμε αυτα τα πλασματακια
 τα πλασματακια που βρηκαμε στους δρομους, αλλα απο κουταβια παρατημενα ,αλλα κακοποιημενα και αλλα τα οποία πηραμε απο το Δημοτικό κυνοκομειο για να σωθουν απο την ευθανασια.Και το θαυμα έγινε!!
Βρεθηκαν ανθρωποι που μας βοηθησαν στο στήσιμο του νεου χωρου φιλοξενιας, δουλεψαν ακουραστα για πολλες ωρες , σταθηκαν πλαι στους εθελοντες και έτσι,ο νεος χωρος μας αρχισε να παιρνει μορφη να γινεται ενας φιλοξενος χωρος για τα αδεσποτακια......Στηθηκαν στεγαστρα , σπιτακια και χωροι ιδανικοι ,με μεγαλα κλουβια για καθε 3 ζωα τουλάχιστον 30 τμ.
Τα ζωακια μεταφερθηκαν μεσα στον χειμωνα και απο τοτε ζουν ευτυχισμενα,ταισμενα,καθαρα,με τις θεραπειες τους οσα τις χρειαζονται, και οι εθελοντες κοντα τους ειμαστε κι εμεις ευτυχισμενοι καθώς τα βλεπουμε να τρεχουν ,να παιζουν και να παίρνουν χάδια και φιλιά που τόσο πολύ είχαν ανάγκη...
Ο χωρος μας αν και μικρος είναι λειτουργικος ,ευελπιστουμε ωστόσο να γινουν υιοθεσιες ,να αδειασουν τα κλουβια και ο χωρος να φιλοξενήσει και αλλα ζωακια που εχουν αναγκη να βρεθουν κατω από τις φτερούγες των εθελοντών της ομάδας μας.
Σε αυτό το σημείο,να ζητήσουμε την κατανόηση σας που δεν μπορουμε να αναλαβουμε αλλα περιστατικά, προς το παρον, καθώς είμαστε υπερπλήρεις.. Παλεύουμε καθημερινά για υιοθεσίες όλων αυτών των πλασμάτων που περιμένουν καρτερικά να βρεθούν στην δική τους οικογένεια!!
Τέλος,να ενημερώσουμε τον κόσμο πως το σωματειο μας αθωωθηκε παμψηφεί στο δικαστήριο που εκκρεμούσε εις βάρος της ομάδας μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου