Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Τρικαλινός είχε όλους τους Αγίους μαζί του… γλύτωσε από ηλεκτροπληξία υψηλής τάσης


Τρικαλινός είχε όλους τους Αγίους μαζί του… γλύτωσε από ηλεκτροπληξία υψηλής τάσης


Σίγουρα αυτό που έπαθε σήμερα (Κυριακή 27-5-2018) ένας 40χρονος από χωριό του δήμου Πύλης Τρικάλων, θα το θυμάται για μια ζωή… καθώς θα την έχανε από ένα λάθος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ο 40χρονος ο οποίος είναι πρόεδρος σε Δ.Δ. του δήμου Πύλης, είχε πάει στο χωράφι του μαζί με συγγενικό του πρόσωπο για να ποτίσει την καλλιέργειά του. Θέλησε να σηκώσει μία μεταλλική σωλήνα αρδεύσεως, αλλά δεν κατάλαβε πως  από πάνω του υπήρχαν ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ και η σωλήνα ακουμπώντας στα καλώδια, το ρεύμα πέρασε από το σώμα του, γειώθηκε με πύλη εξόδου στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και με το χτύπημα τινάχτηκε ολόκληρο το σώμα του.
Είναι απορίας άξιο το πως ο 40χρονος δεν έχασε τη ζωή του.
Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κ.Υ. Πύλης, όπου διαπιστώθηκε η ηλεκτροπληξία, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.
Ο τυχερός στην ατυχία του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του trikalaola.gr εκτός από το πόδι του που έχει άλγος, η καρδιακή του λειτουργία είναι καλή και η ζωή του δεν εμπνέει ανησυχία.
Μετά από αυτό ο 40χρονος Τρικαλινός που σώθηκε από θαύμα, μάλλον είχε το Άγιο Πνεύμα μαζί του και όλους τους αγίους μαζί… θα ανάβει συνέχεια λαμπάδες ίσα με το μπόι του!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου